Hoe werken we

We begrijpen wat u voor ogen hebt.

Als ingenieursbureau spelen we zo goed mogelijk in op uw wensen. We kennen uw werkwijze graag goed. Geen ontwerp of berekening is hetzelfde, om de eenvoudige reden dat de ene opdrachtgever de andere niet is. Als we nauw samenwerken, kunnen we veel voor u betekenen.

  • Architecten stellen onze creatieve inlevingsvermogen op prijs. We doorzien de bedoeling van uw ontwerp en beschouwen het als onze sport om onopvallende constructieve oplossingen te bedenken. Dat is niet altijd eenvoudig, maar we dagen u uit om onze inventiviteit op de proef te stellen.
  • Aannemers weten dat we praktisch ingesteld zijn. We weten welke tekeningen en maatvoeringen voor u van belang zijn; deze vindt u in één oogopslag terug in onze ontwerpen. Verder stemmen we onze ontwerpen af op uw voorkeuren, bijvoorbeeld met betrekking tot materialen of bouwmethoden. Ook als het gaat om kleine klusjes en praktische vragen, bent u welkom bij ons.
  • Staalconstructiebedrijven die met ons samenwerken, weten waar we goed in zijn: tonnen staal besparen. Het uitgangspunt is een veilige en solide constructie. Met alternatieve constructieontwerpen weten we echter vaak staal of arbeid te besparen. Daardoor kunt u een scherpe offerte maken en vergroot u de kans op succes.
  • Overheden maken graag gebruik van onze kennis en ervaring. Zij weten dat we altijd ontwerpen op basis van de laatste wet- en regelgeving.
  • Voor betonfabrieken berekenen we uiteenlopende betonnen constructies.
  • Projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren betrekken ons bij hun bouwprojecten. Van kleine uitbouw tot grootschalige nieuwbouw: wij tekenen voor het advies op constructief gebied. Altijd op zoek naar de meest efficiënte oplossing!

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor een persoonlijke kennismaking!

Deze website gebruikt analytische cookies om bezoekersstatistieken bij te houden.

Accepteren